Pogosta vprašanja   Išči   Seznam članov   Skupine uporabnikov   Registriraj se   Tvoj profil   Zasebna sporočila   Prijava 




licenca in akontacija 2009

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Minimoto garaža Seznam forumov -> AP MINIMOTO - ARHIV
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
orjak
cunja za olje


Pridružen/-a: 17.12. 2007, 21:47
Prispevkov: 36

PrispevekObjavljeno: 26 Feb 2009 19:23    Naslov sporočila: licenca in akontacija 2009 Odgovori s citatom

evo pa se zopet piše. Da razložim par stvari , ki jih zgleda določeni niso slišali ali pa jih niso hoteli slišati. Prvo do 1.marca je treba izdelati licenco za nastopanje v amaterskem prvenstvu. zmenjeno pa je bilo na sestanku na katerem je prisostvovalo kar nekaj voznikov da se akontacija štartnine poravna najkasneje mesec dni pred prvo dirko (19.3,2009). nevidim v čem je problem. Da pa je kazen 50 EUR če ne opravite vse za licenco do 1.marca je pa stvar klubov ali društev. Ta sama določajo kako bodo ravnala z zamudniki.
Kar se pa tiče denarja in da se vrti vse okoli njega je pa res in povem vam da organizacija dirke stane kar nekaj ne glede na to ali je 10 tekmovalcev ali pa 40 cena je ista. Zato da bojo organizatorji še organizirali dirke se je treba zavarovati že vnaprej.
Da se je pa treba zavarovati ste si pa sami krivi ker dokler ni bilo akontacije ste na dirke hodili zelo nesorazmerno na eno 30 tekmovalcev na drugo pa 18 in to ni fer do organizatorjev ker minus krijejo iz svojega žepa. Lansko leto ko je bilo pa treba plačati akontacijo zato je bilo pa nihanje med tekmovalci veliko manjše mogoče 5 tekmovalcev od 45-tih.

Krožijo pa tudi govorice o zaslužku z dirkami. Sem osebno zelo užaljen in priporočam vsem ki tako mislijo naj se čim prej prijavijo kot organizatorji in izpeljejo dirko ki bo vsaj na predlanskem nivoju. In povem še to da če se bodo take govorice še širile bo organizatorjev vedno manj vključno z amd orjaki.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Minimoto garaža Seznam forumov -> AP MINIMOTO - ARHIV Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group

orangeGrove style designed by Hutchy of hutchyopendns.com